Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

9,5 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
9,8
Udobnost
9,4
Lokacija objekta
9,3
Sadržaji
9,3
Osoblje
9,8
Omjer cijene i kvalitete
9,6
Recenzije
    Karmen
    hr
    10
    3. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jaka
    si
    10
    26. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    10
    21. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marijana
    hr
    10
    18. prosinca 2017.
    Sve je bilo više od očekivanog. Udoban, topao i čist smještaj, zvučno izoliran od ulične buke i drugih apartmana. Automobil na zatvorenom parkingu, a po gradu/Advent sve obavili pješice, tramvaj koristili minimalno, više iz zabave. Osoblje uslužno i ljubazno. Lokacija izvrsna.
    Ante
    hr
    10
    10. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marisol.ela
    hr
    8,3
    6. prosinca 2017.
    fali jedno veliko ogledalo i mini hladnjak
    vlasnice vrlo drage i pristupačne, lokacija je odlična, apartman je bio izuzetno čist pri dolasku
    TOMISLAV SVIBEN
    hr
    10
    4. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Max
    hr
    10
    1. prosinca 2017.
    Sve je bilo ok
    Velika ljubaznost i susretljivost mlade gazdarice Monike. Ništa joj nije teško učiniti za gosta.
    Alen
    si
    10
    9. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Melita
    hr
    10
    23. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    10
    16. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Tomislav
    hr
    10
    16. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivana
    hr
    10
    15. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Antonio
    hr
    10
    2. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    de
    8,8
    25. rujna 2017.
    Secondo piano senza l'ascensore, bagno senza le finestre. L'unità ricettiva é composta da più stanze, ma senza un ricevimento (gli ospiti della stanza accanto hanno corso avanti e indietro per il corridoio comune e parlato a voce altissima quasi tutta la notte). I programmi televisivi sono solamente in croato.
    Stanza pulita, ben arredata, comoda, ben illuminata. Tutto pratico ed alla portata di mano, sicuro, vicino al centro città ed ai mezzi pubblici.
    Mustafa
    ba
    7,9
    18. rujna 2017.
    U tom periodu je bila haotićna situacija u saobračaju zbog rekonstrukcije tramvajske pruge. Parking mjesto naveće može biti nedostupno zbog rampe u Studentskom centru
    Čistoća, jednostavnost, objekat ima sve što treba, solidna lokacija za ugodno pješaćenje i razgledanje centra grada.
    Bartoleksija
    hr
    10
    12. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    9,2
    4. rujna 2017.
    Odličan smještaj za tu cijenu
    Hrvoje
    hr
    9,6
    31. kolovoza 2017.
    Odsjeo bih opet ovdje.
    Jako ljubazan prijem, domaćin je došao po mene na javnu cestu kako bi me uputio na parking koji je osiguran u sklopu smještaja. Soba jako lijepo uređena i čista.
    Armela
    ba
    10
    27. kolovoza 2017.
    Odlicno
    Sve je super, prostrano i udobno, veoma cisto.
Učitavanje recenzija
Zatvori